Betingelser

Afbud skal ske telefonisk eller senest 24 timer inden din behandling, så vi har mulighed for at tage en ny kunde ind, tages telefonen ikke kan der indtales en besked. Der kan IKKE gives afbud pr sms/mail/facebook.
Overholdes betingelserne ikke, ser vi os nødsaget til at opkræve for behandlingen.
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid opkræves 50% af behandlingensprisen. Ved udeblivelse opkræves 100% af beløbet for den behandling du har bestilt.
Det er vigtigt at man kommer til tiden. Kommer man senere end 15 minutter til den aftalte tid, vil det blive set som udeblivelse ( Vi kan se os nødsaget til at aflyse tiden eller forkorte behandlingen, der skal dog stadig betales for den fulde behandling.)

BETALING:
Kontant betaling
EMAIL OG SMS:
Jeg accepterer at modtage bekræftelse og påmindelser på email og sms.
EMAIL OG SMS:
Når du booker, accepterer du at modtage bekræftelse og påmindelser på email og sms.

 

Fedtfrysning:

Personer der ikke kan behandles:

· Personer under 18 år

Metoden er kun testet på personer over 18 år, hvorfor man ikke må udføre behandlingen på personer, der ikke er over denne alder.

· Overvægtige

Personer, som er overvægtige eller svært overvægtige, er ikke egnet til denne form for behandling.

· Undervægtige
Ligesom overvægtige personer ikke vil få noget ud af en fedtfrysning, er behandlingen ligeledes heller ikke egnet til undervægtige personer. Personer med en normal vægt eller som er let overvægtige, og som har genstridige fedtdepoter på kroppen, som ikke vil forsvinde ved sund kost og god motion, får mest ud af en fedtfrysning.

· Gravide og ammende kvinder
Der er ikke blevet lavet nogle undersøgelser af, hvorvidt fedtfrysning på gravide eller ammende kvinder er skadende eller ej, hvorfor en fedtfrysning kun anbefales til kvinder, som ikke er gravide, og som ikke ammer, og som i øvrigt opfylder de resterende krav.

· Kulde-allergikere

Måske har du aldrig hørt om det før, men nogle personer lider af kuldeallergi. Personer som lider af denne overfølsomhed over for kulde, oplever kløe og eksem, når de kommer i kontakt med eksempelvis koldt vand eller kold luft. Af denne grund bør kuldeallergikere ikke få udført en fedtfrysning.

· Personer der får blodfortyndende medicin
Der er mange årsager til, at man tager blodfortyndende medicin. Størstedelen af dem, som tager denne slags medicin lider af sygdomme i hjertet eller kredsløbet, som

fører til stor risiko for blodpropper forskellige steder i kroppen. Der er ikke lavet undersøgelser af, hvorvidt fedtfrysninger kan påvirke den blodfortyndende medicins virkning, hvorfor det anbefales, at personer, der får blodfortyndende medicin, ikke bør få foretaget en fedtfrysning.

· Personer med fremmedlegemer i kroppen
Personer med fremmedlegemer i kroppen bør ikke udsættes for en så kraftig nedfrysning, som er tilfældet med fedtfrysninger. Fremmedlegemet kan eksempelvis være en pacemaker eller et indopereret broknet.
· Områder med eksem, sår eller betændelse

Områder med eksem, sår eller betændelse behandles ofte ikke, da en nedkøling af disse lidelser/gener kan have en negativ virkning på området. Derfor bør området først blive behandlet, når såret er helet, betændelsen er væk, eller eksemen er gået i sig selv igen.

Hvordan virker fedtfrysning?
Fedtfrysning er kort sagt en ufarlig og fuldstændig kontrolleret nedkøling af fedtceller på et specifikt område af kroppen.

Man har ved forskning og undersøgelser fundet ud af, at hvis man udsætter et bestemt område eller punkt på kroppen for nedkølingen, er det kun fedtcellerne, som bliver påvirket af dette. Derfor tager hverken væv eller andre celler i kroppen skade af nedkølingen, og det er også én af grundene til, at der er meget få, for ikke at sige næsten ingen, bivirkninger ved fedtfrysning.

Fedtfrysning er genialt til dem, som ønsker at tabe sig på et specifikt område af kroppen. Det er uhyre svært at styre, hvor på kroppen fedtet vil blive nedbrudt ved at motionere og træne. Og hvordan skal du træne, hvis fedtdepoterne har samlet sig på hagen? Her er fedtfrysning en oplagt mulighed til at komme af med de genstridige fedtdepoter, uanset om det er dobbelthagen, mormorarmene maven eller et helt fjerde sted.

Har det nogen effekt?
Men virker fedtfrysning så? Ja, det kan man roligt sige. En fedtfrysning går nemlig ind og nedsætter antallet af fedtceller på området. Efter en enkelt behandling vil du opleve, at hele 20-25 % af fedtcellerne på området er nedbrudt og udskilt af kroppen.

Dette resultat opnår du 8 til 12 uger efter behandlingen, da kroppen er forholdsvis lang tid om at udskille de ødelagte fedtceller. Behandlingen kan så gentages efter de 12 uger, hvis du ønsker en yderligere fedtreduktion

Fedtfrysningen er udviklet af læger og fedmeforskere fra det anerkendte Harvard Universitet i USA i samarbejde med læger på Massachusetts General Hospital. Metoden blev godkendt af de amerikanske sundheds-myndigheder efter et års afprøvning i 2010 og har været populær i USA lige siden. Fedtfrysningsmaskinen ødelægger fedtcellerne, som kroppen selv skaffer sig af med på naturlig vis – via lever og nyrer. Fedtcellerne nedfryses til -10 grader, og den ekstremt lave temperatur dræber fedtcellerne uden at påvirke hverken hud, nerver eller muskler.

Når man bruger fedtfrysning som metode, påvirker man det dybere fedtlag og dræber fedtcellerne netop her. Derfor skal kroppen efterfølgende bruge noget tid på at rydde op i vævet og transportere de døde fedtceller væk. Dette er en naturlig proces, og derfor kan den ikke fremskyndes, men vil ske i sit eget tempo. Efter cirka 4 uger vil man begynde at kunne se resultatet, og efter 12 uger ses det endelige resultat. Når der er gået 6-8 uger, kan man gentage behandlingen på det samme område, hvis man ønsker det.

Skal man tage særlige forholdsregler efter behandlingen?
· Nej, du er på ingen måde begrænset i dine gøremål.
· Husk at drikke rigeligt med vand, få rørt dig og i det hele taget leve sundt, så du giver din krop de bedste betingelser for at eliminere fedtcellerne.
· Desuden anbefales det at massere området dagligt i de efterfølgende uger.
· Af hensyn til resultatet er det meget vigtigt, at du ikke tager på i vægt.

Er der risiko eller bivirkninger forbundet med fedtfrysning?
· Nej, der er absolut ingen bivirkninger.
· Det omkringliggende væv tager ikke skade og du undgår kirurgi, narkose og medicin · Proceduren er godkendt af de amerikanske myndigheder – FDA – og foregår uden kirurgi, hvorved du undgår narkose, sygemelding og medicin.
· Efter behandlingen er huden rød, kan være følelsesløs i et par timer, og i nogle tilfælde kan der forekomme blå mærker, men derudover er der ingen bivirkninger. Der er ingen begrænsninger på dine gøremål efter behandlingen; du kan straks tage tilbage på job, dyrke sport osv.

*Vi understreger at behandlingen med fedtfrysning ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til perso

EMAIL OG SMS: Når du booker, accepterer du at modtage bekræftelse og påmindelser på email og sms.

AFBUD: Du finder et link til afbud i den bekræftelses-e-mail du modtager når du har booket tid.