Kom af kroppens overflødige fedtdepoter med fedtfrysning (Cooltech teknologi)

Uanset om det er mavedellen, de store lår eller andet som ikke forsvinder, så kan vi sikkert, ufarligt og hurtigt hjælpe dig. Fedtfrysning ved hjælp af Cooltech teknologi reducerer fedtdepoter der hvor du ønsker det, og allerede efter en enkelt behandling med helt op til 25 %. Det er ikke et kirurgisk indgreb, og er dermed væsentlig mere sikker og uproblematisk end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion. Efter behandling kan du straks fortsætte dine daglige gøremål.

Hvor på kroppen behandlingen kan foretages

Vi kan hjælpe med fedtfrysning på maven, siderne, hofteområdet, lårene, armene, brysterne, hagen og meget andet. Det gælder både herrer og damer.

Priser og pakker – Fedtfrysning

  • 1 håndtag 45 min. – 599 kr.
  • 2 håndtag 45 min. – 899 kr.
  • 3 håndtag 45 min. 1299 kr.
Se ledige tider og book
Fedtfrysning

Hvordan virker det?

Fedtfrysning bruger køle-energi til at nedbryde fedtcellerne.
En applikator suges fast på behandlingsområdet og applikatoren fungerer som en sugekop, der suger fedtet ind mellem 2 køleplader.

Hvor bliver fedtet af?

Efter behandlingen vil man ikke umiddelbart kunne se nogen forskel, men du begynder at se forskel efter et par uger. Dit fedt bliver rent faktisk opretholdt i cellerne som mere eller mindre små colli. Disse fedtceller kan svulme med vægtøgning og skrumpe med vægttab. Det fantastiske ved en fedtfrysnings behandling er, at fedtcellerne fjernes og de kan ikke regenereres eller gendannes. Du har således færre fedtceller efter din behandling end før behandlingen. Under behandlingen bliver fedtcellerne ødelagt og de frigiver det fedt, som vores immunforsvar transporterer væk fra det.

Det færdige resultat ses efter 2-3 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages efter behov.