Permanent hårfjerning med laserbehandling

Det kan lade sig gøre effektivt at fjerne uønsket hårvækst fra hage, læber, kinder, bikinilinje, underarme, intimt, bryst, ben og ryg. Permanent hårfjerning udføres med laser. Laserbehandling af hår giver stort set intet ubehag. Som oftest er det nødvendigt med minimum 4-5 behandlinger, for at opnå et optimalt resultat. Det anbefales, at der er minimum 4-5 uger imellem hver behandling, alt afhængigt af behandlingsområde.

Laserbehandling er en god metode til permanent hårfjerning, som giver hurtigere og bedre resultater samtidigt med et smertefrit forløb.

Hårfjerning af forskellige hårtyper

Laserbehandlingen er yderst effektiv og fjerner næsten alle hårtyper, uanset hvor på kroppen hårene befinder sig. Ligesom med andre laserteknologier, er det dog ikke muligt at fjerne hvide dun og grå hår, og det er samtidigt sværere at fjerne lyst og rødt hår.  

Antal laserbehandlinger

Antallet af behandlinger afhænger af det område, der skal behandles og hårtyper. Vi anbefaler typisk mellem 6-8 behandlinger med cirka fire uger imellem hver behandling.

Er din hårtyper ”lysere” kan det muligvis kræve lidt flere behandlinger, men dit ønskeresultat helt sikkert stadig opnåeligt.

Hvem kan få behandling

Både mænd og kvinder (dog ikke gravide) kan behandles med laserbehandling og få permanent hårfjerning. 

Før behandlingen

Før du går i gang med en permanent hårfjernings behandling hos os, så er der et par ting, som du skal være opmærksom og forberedt på. Områder/området – dagen inden, skal du have foretaget en barbering af spottet du ønsker behandlet. Det gælder ansigt, ben, hage, hals og andre følsomme steder.

Er du I tvivl, så tøv endelig med kontakte os.

Efter behandlingen og sikkerhed

Laserbehandling er sikker og for de fleste også smerteløs. Efter behandlingen kan du vende tilbage til dagligdagen lige med det samme. Vi har en hudlæge tilknyttet klinikken, så du er i gode og kompetente hænder. Derudover er alle behandlere godkendte hos sundhedsstyrelsen. Alle vores patienter er desuden forsikret gennem den lovpligtige patientforsikring.

 

Priser & Pakker

Hele Kroppen (uden ansigt) – 60 min. 1199 kr.
Det kan lade sig gøre effektivt at fjerne uønsket hårvækst fra hage, læber, kinder, bikinilinje, underarme, intimt, bryst, ben og ryg.

Kvindepakke1 – 60 min. 999 kr.
Hele ben, hele arme, Brazil og armhuler

Ansigt – 15 min. 499 kr.
Permanent hårfjerning med SHR- laser

Mandepakke 1 – 40 min. 999 kr.
Indeholder ryg, bryst og armhuler

Mandepakke 2 – 30 min. 999 kr.
Indeholder ansigt, nakke og hals

Gratis konsultation

Er du interesseret i hårfjerning med laser, er du velkommen til booke en tid eller ringe til os.
 
Vi tilbyder gratis konsultation inden start.